Bygdegården

Nu har vi ändrat så att du kan se kostnaden för din bokning direkt och du kan välja vilken del av bygdegården du vill hyra. Välj den länk som passar dig bäst.
Boka hela Bygdegården
Boka endast stora salen
Boka endast köket
Prislista

Gothems Bygdegård ligger ca 1 km norr om Gothems kyrka vid väg 146 mot Slite.

Bygdegården genomgick år 2003/2004 en genomgripande om- och tillbyggnad och är numera en mycket fin och välutrustad modern bygdegård. Den är lämplig för aktiviteter av alla de slag både större och mindre. Bröllop, födelsedagskalas, stormöten, auktioner, utställningar, kurser, föreläsningar, styrelsemöten, ja i stort sett vilka sammankomster och möten som helst. Den stora scenen gör att lokalen är utmärkt till teaterföreställningar.

Vid mindre sammankomster går det bra att hyra endast köket för t ex styrelsemöten och liknande. 15 personer ryms runt bordet i köket. 130 personer får samtidigt vistas i Bygdegården.


Utrustning
Bygdegården är väl utrustad. Lokalen är försedd med hörslinga. Det finns LCD-projektor och en mindre ljudanläggning. Vi har glas, porslin, bestick, stolar och bord för 120 personer. I det stora ljusa köket finns 2 st spisar och en stor och effektiv diskmaskin. Det finns gott om avställningsytor. Det går även bra att hyra bord, stolar, glas, porslin och bestick. Vi har också 2 st partytält för uthyrning.
Det finns möjlighet att hyra en ljudanläggning för större fester och dans. Kontakta Håkan Hedman på hkan.hedman@gmail.com eller 0704477660.