Åminne Bil och Däck

ÅMINNE BIL OCH DÄCK

Sen den 1 januari 2013 driver jag företaget Åminne bil och däck i Gothem.

Gunnar-Bjorklund3_1Jag är född och uppvuxen i Boge och sen snart 30 år bor jag vid Asbrovägen vid Åminne. Jag började mitt yrkesverksamma liv som anställd snickare i min pappa Göstas byggfirma som jag sen tog över och drev under åren 1987-2000. Därefter har jag jobbat som busschaufför. När jag blev arbetslös p g a indragningar i den branschen funderade jag på vad jag skulle göra. Min sambo Jane kom då med förslaget att jag skulle öppna bilverkstad hemma vid Åminne där jag har min verkstad. Så blev det och jag började först i liten skala för att pröva mig fram och jag märkte att det gick bra och sen första 1 januari 2013 driver jag nu företaget Åminne bil och däck.
Gunnar-Bjorklund5_1Gunnar-Bjorklund4_1

Jag har ända sen väldigt unga år varit intresserad av bilar och motorer och att meka först med mopeder och gräsklippare och sedan också bilar. Det har varit min hobby på fritiden under alla år så jag har skaffat mig en gedigen kunskap. Jag kan fixa det mesta när det gäller vanliga reparationer och service av bilar, släp, gräsklippare m m. Jag samarbetar också med andra verkstäder om det behövs.

Gunnar-Bjorklund2_1
När Du lämnar Din bil här så får Du fri lånebil.
Du hittar mig vid Asbrovägen 30 vid Åminne i Gothem, avfart mot Gothemhammar från väg 146 mot Slite alldeles före sommaraffären vid Åminne.

Jag har kundanpassade öppettider, d v s när kunden behöver hjälp så finns jag här.

Behöver Du hjälp med bilen, släpet, gräsklippare eller liknande så är Du välkommen att höra av Dig till mig på tel 070-4859306 eller 34377 eller via mail gunnar.bjorklund@hotmail.com

Gunnar-Bjorklund6_1
Välkommen till Åminne bil och däck
Gunnar Björklund