Gothem Logi, och restaurang Vedugnen

Logi och boende i Gothems före detta skola på östra Gotland.
Nära till fantastiska sandstränder och mitt i gammal gotländsk kulturbygd, precis bredvid Gothems vackra medeltida kyrka.
Ett prisvärt boende med hög standard, sällskapsrum, matsal, gymnastiksal och basketplan. Stora grönytor med lekplatser runt byggnaden. Rikt fågelliv med fågeltorn i närheten. Från enkelrum till familjerum. Fina konferens- och festmöjligheter. I byggnaden finns hiss och handikapptoalett.

Restaurangen Vedugnen är byggd i en öppen kontinental stil utanför skolbyggnaden. Det vitmålade stenhuset utgör där köket och den italienska Vedugnen står i centrum. Här skapas en härlig mix av det gotländska kulturarvet och Sydeuropa. Elden som sprakar i Vedugnen står i blickfång och doften från maten som lagas ser till att alla sinnen får vara med. Den fantastiska asken som fått ”växa genom taket” gör det också till en vacker plats att umgås och avnjuta en god middag på.
Vår pizza som tillagas i Vedugnen är lite av en specialitet. De bakas med lokala råvaror och de hemkokta såserna är grunden till den goda smaken. När pizzan serveras efter några minuter i ugnen är fräschören och krispigheten på grönsakerna fortfarande intakta.
Inspiration till matlagningen hämtas från det Italienska köket, med Gotländska råvaror och lokal prägling.

Gothem Logi är öppet året om.
Vedugnen är öppen på sommaren, och ibland även andra årstider

Välkomna!

Annika och Henrik Malm
Telefon: 079-331 08 10
E-post: info@gothemlogi.se
hemsida: gothemlogi.se